Verktyg24
Mellangårdsgatan 6
332 34 Gislaved
Jönköping
Telefon:
0371-12522
Kundservice
Webbsida:

Profil

Verktyg24 - Ett av nätets största sortiment av verktyg

Välkommen till oss på Verktyg24.se! Med närmare 30.000 produkter så erbjuder vi ett av nätets mest kompletta sortiment av verktyg. Vi är experter på alla typer av verktyg och tillbehör och är en komplett leverantör och butik för dig som vill köpa verktyg online. Hos oss hittar du allt från enkla handverktyg som hammare och skruvmejsel till avancerade elverktyg och mängder med tillbehör. Vi har ett brett utbud av kvalitetsverktyg från kända tillverkare och strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga pris


Detaljerad beskrivning
Verktyg24 - Ett av nätets största sortiment av verktyg

Välkommen till oss på Verktyg24.se! Med närmare 30.000 produkter så erbjuder vi ett av nätets mest kompletta sortiment av verktyg. Vi är experter på alla typer av verktyg och tillbehör och är en komplett leverantör och butik för dig som vill köpa verktyg online. Hos oss hittar du allt från enkla handverktyg som hammare och skruvmejsel till avancerade elverktyg och mängder med tillbehör. Vi har ett brett utbud av kvalitetsverktyg från kända tillverkare och strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga pris. Oavsett om du letar efter verktyg till hemmaverkstaden eller sköter inköp till företaget har vi de rätta produkterna för dig och hjälper dig finna vad du söker. Utforska vår katalog och vårt sortiment genom att klicka dig fram till rätt produktkategori i menyn eller använd vår sökfunktion för att finna det du letar efter. Vi erbjuder alla vanliga betalningsmetoder så som kort, internetbank, faktura, delbetalning och företagsfaktura. Din order är alltid fraktfri när du handlar hos oss.

Köp Verktyg Online - Billigt och tryggt!

Verktyg är ett brett område och oavsett om man är yrkesman eller hobbyist är det viktigt att man hittar ett verktyg man trivs med och får stor användning av. Detta kan vara ett problem när man ska köpa verktyg på nätet. Nästan oavsett vilken typ av verktyg man letar efter finns det ett stort antal tillverkare och modeller att välja mellan det kan vara svårt även för den erfarne att hitta det bästa alternativet. Vårt mål på Verktyg24 är att underlätta ditt val genom att bara erbjuda verktyg av hög kvalitet. Vi har ett stort kunnande och genuin passion för verktyg och hjälper dig att hitta rätt verktyg för dina behov till billigast möjliga pris. Om du har frågor kring vårt sortiment eller behöver hjälp att välja rätt verktyg är du välkommen att kontakta oss på kundservice@verktyg24.se eller på telefon: 0371-125 22.
Beskrivning på ett främmande språk:
Tools online for Swedish customers
Nyckelord:
Verktyg, Handverktyg, Skärande Verktyg, Fogsvansar, Verktygshandel
Talade språk
Svenska, Engelska, Kinesiska
Tillgängliga betalningssätt
  • MasterCard
    MasterCard
  • Visa
    Visa
  • Banköverföring
    Banköverföring
Lägga till bilder

Verktyg24

Bedömningar

Bli den första att skriva en recension för Verktyg24!

Dela erfarenheter!